7. april 2014

Beautiful Wisconsin

Jeg må indrømme jeg er utrolig overrasket hver eneste gang jeg ser en ny del af Wisconsin, hvor jeg ikke har været. Naturen her ovre er helt utrolig smuk. Det er så meget anderledes end Danmark, hvilket jeg absolut ikke ville have troet det ville være. Men bare alle de klipper og kæmpe bakker her er, og at gå en tur i skoven er ikke tæt på at være det samme. Træerne er 10 gange større, og igen, der er mange flere bakker.
Jeg er super imporneret over naturen. Især på Monica's og min hiking tur igår, søndag. Vi tog på tur sammen med 9 andre, hvilket var super hyggeligt. Vi startede med at tage på tur til en ice cave - hvor der rent faktisk stadig var is. Det var ikke så stort og der var ikke så meget is som vi havde regnet med, men det var stadig ret imponerende. Og det var desuden 10-12 grader celcius, hvilket er utrolig varmt taget i betragtning af at vi bor i Wisconsin og det sneede i fredags. Så isen var godt på vej til at smelte.
Vi tog derefter ud til et natur reservat af en art, hvor der var en sti man kunne følge. Der fandt vi mange spændende ting, så som 2 indianer huler. Det var bare super hyggeligt at bruge en søndag eftermiddag ude i naturen med min skønne værtsmor og en masse andre søde mennesker, og se noget nyt.
The Ice-cave
Søen er dog stadig frosset så meget til is at man kan gå rundt på den. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar